lunes, 11 de abril de 2011

CNS 6 - ATL. BARCELONETA 6 ; CN MARTORELL 8 - CNS 7


Entrenadora: Mercedes lópez
jugador@s:Marc , Ruth, Iker, Clara, Gisella, Albert, Pol, Arnau, Marçal, Bernat, Teo, Lluis y Victor.


Espectacular,con esta palabra se describe lo visto en la piscina de san sebastian por parte de nuestros chicos.Nada que ver con el primer encuentro en nuestra piscina,donde estuvimos muy por debajo de nuestras posibilidades.Hoy se ha jugado a defender,a atacar,a contener y porque no habrá mas maneras de jugar,que si no.....

Yo la verdad,no entiendo ni jota de este deporte,pero cuando nuestra entrenadora dice quedarse alucinada viendolos,cuando el arbitro al acabar el encuentro dice que ha sido espectacular y el entrenador contrario(hay que ver que cambio a dado este chico...)viene a decirme que fenomenal,pues digo yo que ellos si que entenderan algo,no?.

Quisiera recordaros que este grupo es el de los tres mejores equipos de la categoria,y que nosotros jugamos solo de una manera,es decir,el resultado vale,pero siempre jugando T-O-D-O-S,dos equipos de seis,tres cuartos cada uno,asi fue el año pasado y asi continua este,si se gana,bien, y si no,tambien,pero todos disfrutamos,entrenadora,padres,hijos y espiritu santo, amen.

Para acabar,una anecdota,antes de comenzar a jugar contra martorell,la entrenadora les comentó las dos maneras de jugar,o juegan siempre los mismos y podemos ganar,o jugamos todos y se intenta,la respuesta de los cri@s fue inmediata,todos.....

1 comentario:

  1. Ahir,diumenge,dia 10,els nostres benjamins 2001-2002,van disputar dos partits,un contra el Barceloneta i l'altre contra el Martorell,el resultat dels nostres petits no va ser el 6-6 ni y el 7-6,sino l'exemple d'esportivitat i l'exemple de bon joc que entre ells i la seva entrenadora Mercedes López van crear durant i al final de la jornada.Manifestar per altre banda de lamentable i escandalosa l'actitud dels entrenadors dels altres dos equips,amb comentaris i decisions gens encertades,que en cap moment es van fer pensant en els nens,sino,en l'ambició d'aquests entrenadors i amb un únic objectiu GUANYAR sense principis.
    Un dels comentaris per part d'un d'aquests entrenadors que mes va cridar l'atenció va ser aquest:"..,peró,si es una NENA, tú POTS amb ELLA...! i de les actituts,que van haber-hi unes quantes,una de les més increíbles va ser la manca de confiança i el poc respecte que un dels entrenadors va demostrar cap al seu equip,que a pocs minuts que finalitzes el partit,amb un resultat a favor d'ells,creien que ho tenia tot guanyat,demani temps,camvii practicament a tot l'equip per així donar la OPORTUNITAT a nens que no paraven d'aixecar els bracets i poc habian participat d'aquell éxit,al menys es remullessin i tuquessin la pilota,peró el resultat, de cop,comença a canviar i en pocs segons ja no era tan clar que guanyessin,així que treu als pobres nens que acavaven de sortir i surten en els que realment ell confía,però ni així van puguer parar als nostres benjamins,dons van marcar el gol de l'empat.Al final,es veritat,el resultat va ser 7-6 a favor de l'altre equip.
    Només transmetra l'orgull que compartim tots els pares d'aquest benjamí,de l'implicació i el saber estar dels nostres delegats i,per suposat, de la seva entrenadora Mercedes López del Club Natació Sabadell.


    Una mare

    ResponderEliminar