domingo, 21 de abril de 2013

CN SANT ANDREU 2 - CN SABADELL 3

Dissabte, 20 d'abril del 2013

Campionat de Catalunya Aleví

Jugadors: Iker, Albert, Pol, Ruth, Marc, Gisel.la, Maria, Arnau, Víctor, Teo, Adrià, Marçal i Llibert.

Entrenador: Jordi Millán
                    Dani Ballart
                   
Delegats: Agustín Moya
                 Xavi Ariño

Parcials: 0-0/0-0/1-1/1-2/0-0/0-0


No hi han paraules!!!

...Magnífic partit el disputat a la "comodíssima" instal·lació del CN Sant Andreu de la Trinitat Vella, on per variar, la calor era insoportable, el marcador electrónic del temps era inexistent i les porteries eren les més "petitones" que tenen, però bè, aixó no va ser cap obstacle per el nostre equip. Des del principi fins al final ens van fer vibrar i emocionar, era tal la concentració entre ells que semblava que l'aigua tingués electricitat, la defensa espectacular, la porteria impressionant, en atac contundents i en forma física unes bèsties.

El resultat va ser el merescut, tot i que els alevins del Sant Andreu van oferir un excel·lent joc i va ser un oponent digne per mesurar el nivell dels dos equips.

Moltes felicitats a tots!!!! Peques heu sigut molt grans!!!...però no us oblideu que ha sigut un partit més, que encara tenim per davant altres equips i no hem de menysprear a cap...que heu de seguir treballant dur i fort, que la vostra forma física i la resitència que teniu dins l'aigua es gràcies, gran part, a l'esforç nedant i que és molt important que continueu units respectant aquest esport que tan estimeu i tant sacrifici exigeix cada dia.

Ara ve un petit descans, us heu de refer, heu d'agafar forçes per estar al 100% pel proper partit...així que ja sabeu que toca...treballar als entrenaments,  treballar a l'escola i no oblideu mai somriure...

A TOPEEE!!!





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario