Jugadors: Iker, Albert, Pol, Ruth, Arnau, Marc, Gisel.la, Maria,Víctor, Teo, Gerard, Marçal, Adrià i Llibert.

Entrenador: Jordi Millán
Delegats: Agustín Moya
                Xavi Ariño

Parcials: 1-1/0-1/1-0/0-0/2-1/1-2

Gran partit disputat el passat dissabte a Can Llong contra un equip fort i decidit a guanyar amb el "tot val"... Durant els primers quarts la igualtat dels dos equips en resultats va ser molt semblant, destacant per part dels nostres jugadors una envidiable defensa i una porteria molt eficaç i contundent.A partir del 4t quart els jugadors del Sant Andreu treuen el seu caràcter "waterpoliste" i el seu famós joc del "tot val".Destacar en aquesta 2ª part la mateixa eficaçia i contundencia en porteria que en els primers quarts del partit.

Llàstima del resultat final,ja que faltant 2 minuts el marcador era favorable als nostres jugadors,(5-3).
Tot i aquest final, sempre animar a seguir als nostres petits per aquest camí...i  treure sempre el millor d'ells.

Molta força en aquesta setmana,a tope a l'escola i a seguir treballant als entrenaments...i sempre amb un somriure...