lunes, 13 de mayo de 2013

CNSABADELL 6 - CNBARCELONA 2

Dissabte 11 de maig de 2013

Campionat de Catalunya Aleví A

Jugadors: Iker, Albert, Pol, Ruth, Arnau, Marc, Gisel·la, Maria, Víctor, Teo, Gerard, Marçal, Adrià i Llibert.

Entrenador: Jordi Millán

Delegats: Agustín Moya
                Xavi Ariño

Parcials: 2-1/ 0-0/0-0/ 2-0/ 0-1/2-0

Aquest cap de setmana s'ha jugat un partit molt important a les nostres instal·lacions que ens situa en  primer lloc de grup a 1 punt del CN Sant Andreu i a 2 del CN Barcelona.
El joc del nostres alevins va ser clarament superior en gran part del partit, els del Barcelona van igualar en la resta i malgrat el bon joc d'atac per part seva per intentar que el resultat fos diferent, la nostra porteria va ser un mur en cada xut que rebia,FELICITATS!!!

Queden encara 2 partits i no deixen de tenir importància, ara heu de seguir treballant amb més il·lusió i més ganes que mai per preparar el gran campionat que disputareu i en el que tindreu l'oportunitat de compartir i gaudir d'un gran espectacle en una de les millors piscines de Barcelona.

Us desitgem molta sort en aquests 2 últims partits i us felicitem per la gran temporada que ens esteu oferint i per l'exemple que doneu cada dissabte de respecte cap aquest esport, que al final és respecte cap al vostre sacrifici i la vostra entrega diaria...seguiu per aquest camí i sempre amb un somriure.

BRAVO EQUIP!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario